Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort men långt fall


känslan av att falla handlöst är inte så illa
i sig

när den åtföljs av skräcken för att när som helst kunna landa
är den närapå ohanterlig

så jag landar nästan hellre än faller faller faller
och landar jag inte snart
kommer jag skapa min egen botten




Fri vers av Shininkagemusha
Läst 411 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-01 14:40



Bookmark and Share


  Doptera
den där grep tag!

ska jag ge ett tips så skulle jag säga att jag gillar avslutet men ändå får en liten föraning av att det finns en till rad som du inte skrivit, men det kanske bara är min känsla

kanske en del 2 senare? :)
2012-03-01

  Fredrik P. VIP
Dags för take-off?!
Landningar är risk.
2012-03-01

    ej medlem längre
Dina ord gör spår i mitt inre...
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Shininkagemusha
Shininkagemusha