Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kroatien -Sverige ...., vi skildrar matchen i poetisk form..


120229 i Kroatien ! Fotboll att minnas !

Blå-gula vikingar forsande fram
på den gröna mattans eldorado
Zlatan
Elm
grabbarna Ohlssons därbak

Tuff Elm mot mål

Kollission !
Elm i backen !
Straff !

ZLATAN ! Bara så klart !

1-0 !


Olycklig Ohlsson, tyst Isaksson ,varför ?
1-1, Självmål !


Paus

Nya kämpar i gult/blått !

Zlatan mot mål !

slår den till Holmén ,som pangar mot mål !

Retur !

Seb Larsson slår till ,snuvig, men pigg !

2-1 !!!

Senare ! Zlatan igen, framåt marsch
mot mål ,passar framrusande Seb Larsson

Sebbe, 3-1 , via målvakten

SLUT . Svensk Victoria !


------




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-01 15:01



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Och vi får heller inte glömma att Zlatan Ibrahimovitj´s mamma är
kroatiska.....,så vi skänker Kroatien ett tack för segern...
2012-03-01

    lory
bra..den bästa lagen har vunnit...säger en kroatsik fotbollsmamma..ler......
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska