Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berör och dör

våt den är

vått

 

mjukt

tar smeker

händernas vingar slår ut

 

vibrerar

tar tag

berör

 

en dag till ända

dör

en dag dör




Fri vers av Nio
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-01 19:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert diktat om livets flyktiga beröring.

Får en att tänka till;
ta tillvara på dina dagar.
De kommer aldrig mer igen.
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Nio
Nio