Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klär av mig naken för dig

försiktigt

knäpper jag upp knapparna

till ridån av hud

låter den falla till marken

blottar själen

och för första gången

kan jag visa dig

vem jag är




Fri vers av Cikoriarot
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-01 21:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra ord ömt inlindat!
Applåd!!
2013-04-30

  Destino
Fint.
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Cikoriarot
Cikoriarot