Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vore vi män utan alla starka kvinnor?

Jag tycker om starka, ömsinta kvinnor !

Jag tycker om starka, ömsinta kvinnor med stor sympati för dom svaga.
Dessa kvinnliga volontärer som kämpar, för att hjälpa stötta trösta dom svaga och utslagna.

Jag tycker om starka, ömsinta kvinnor, som kämpar mot maktmissbruk, vässar sina pennor , arga bitska med starka verbala känslor i texterna.

Jag tycker om starka, ömsinta kvinnor, som jobbar i mansdominerade yrken, med stor frenesi. oftast motarbetade av sina manliga kollegor.

Jag tycker om starka, tuffa, ömsinta tjejer som i sin ungdomsiver gör konstiga revolter färgar håret och har en speciell vokabulär.

Som även dom ställer upp som volontär.

Jag tycker om starka, ömsinta kvinnor, invandrarkvinnor som kämpar för sin rättvisa och existens.

Vad vore vi män utan alla dessa starka kvinnor?





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jean-Michel Orblin
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-02 08:44



Bookmark and Share


    lenakarin
Fint skrivet!
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin