Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dessa förbannade ord:-(

var göra av dumhet
den egna
orden som söndrar
orden som sårar
orden bara ramlar ut
oåterkalleligt
faller som krossat glas
där skärvorna bränner som eld
utan återvändo

orden
dom förbannade orden
blir minerade
krevader slår hål på livet
som var en gåva

mina ord
slungades obetänksamt
men dom var mina
de jag inte ville säga

finner ingen bro över detta mörka djupa vatten
till dig
finner inga ord

till dig




Övriga genrer av sangel
Läst 430 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-02 08:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känns igen.
2012-04-04

    Max Poisé
Känner igen och följer med i dina ord!
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

sangel
sangel