Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storby

I naturen nynner en glad melodi
nynner om fred.

Over storbyen svæver den
en anelse modløs
og stille.

Mennesker går på viserne af rådhusuret
støtter sig på minut-stregerne
skuldrerne trækker de op over ørerne
når de ser sekunderne forsvinde.

De trasker blindt videre
rundt.

Sindsforvirring i søvndrukne øjne:
Hvor er fremtiden
og hvor var dagen igår.............

Psyk...os............se...............
drukner enhver personlighed.

Folk flygter hurtigt
med hjertet i hænderne.

Skygger spreder sig, dansende med skiftende motiv
driver mørkt over
blegt knyttede hænder.

Årerne bor blandt gaderne
de år som gik.

Utålmodig kroppes tvivlsomme tanker
GIV PLADS.

Drømmen er lagt til hvile
i åndedrættet af hvid egoisme.

Skilte af forbud
overtrædelse betales i tårer.

Situationens maske strammer over øjne
låste sjæle.

Forøvrigt tror folk de er alene
overladt
efterladt
i tiden.

Kørsel af ensrettede tanker
sjælenes filisofi
er bundet.

Freden venter
overdøvet af larm.

En retning!!
Herregud menneske!!!!!!!
Pas på!!!!!!
Ingen må gå mod trafikken.

Overprogrammering af tanker
skaber høje murer
modstand af betong.

Folk tror så meget..
selvrespekten trives kun
indenfor de egne grænser.

Livet venter
forgæves................................




Fri vers av Luciann Khan
Läst 315 gånger
Publicerad 2012-03-03 00:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kram
2012-03-08

    ej medlem längre
Välkommen tillbaka hit
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Luciann Khan
Luciann Khan