http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.876731-fotad-av-google-med-byxorna-nere

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var du än bor kommer Google och glor.

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.876731-fotad-av-google-med-byxorna-nere




Google ser dig


En kissnödig man i en by
skulle lätta på trycket, men fy

när han stod där och visade sätet
blev han uthängd på nätet

ty Google ville filma en vy




Bunden vers (Limerick) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 563 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-03-04 09:24



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
:)
2012-03-07

  Daniel_78 VIP
och rumpan blir både bar och sökbar!
2012-03-07

    leelee
Hoppas att stackaren fick upprättelse. :-)
2012-03-05

  walborg
Roligt trots allt
2012-03-04

    e.m.m
skrattar åt situationen samt inte minst underfundighet och slås av sant som det var sagt > se upp!
2012-03-04

    ej medlem längre
:-)
2012-03-04

  Njord
Jättebra!
Tack för att jag fick skratta denna gråkalla marssöndag!
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP