Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakslag haiku

Vårvarm marslördag

snålblåsigt, kall söndagsstart

transträck går mot norr

YM Bohman-12




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-04 09:26



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Men det är två steg framåt och bara ett tillbaka!
Calle
applåderar
2012-03-04

  Maiah VIP
Gillar gillar gillar och
applåderar
2012-03-04

  erkki
Hör dock fågelsång
ock bland kommentarerna
korrekturläsning
:-)
2012-03-04

    ej medlem längre
... och det är ett härligt vårtecken i sig
2012-03-04

  Gunnel Eriksson VIP
Härligt att tranorna är på gång!
Det dröjer nog innan de kommer till
oss norröver. Fin vårskildring i din
vackra haiku.
2012-03-04

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Så du har sett dem... då är "mina" snart här också, efterlängtat vårtecken...

Ett t för mycket i transträck, och ska va "ä"...
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER