Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tankar...



Blickar kan döda men mina tankar får personer att bli nakna.

När mina ögon inte ser rött så är det mina tankar som bryter mot censur lagar men dom är inte hårda som sten utan dom är helt lena och så där sköna som baby olja och helt neutralt blåa.

I agerandet av mina tankar hade jag slitit av dig jackan som Hulken.

Jag hade bränt upp din tröja så där diskret som Clark Kent med blicken.

I mina tankar är dina föräldrar oroliga för dig för att du inte har samma byxor på dig som du hade när dig gick hem ifrån förklaring finner sig i att jag dragit av dig dom nästan så de kittlas o du fnissar till, lämnar en signatur någonstans på dom precis som en riktig Zorro.

Din bh tillsammans med strumporna försvinner fortare än vad du vet ordet av var det blixten eller jag? Som man lätt finner i gamla dar så har även jag precis som Fantomen ett djungel ordspråk.

Det slutförande steget de är då odödligheten sätter sina spår och lämnar dina trosor i tusen delar jag river sönder dom som en vild Wolverine.

Nu står du där och kan bara räddas av en man, de är mig.




Fri vers av JesperutanH
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-04 11:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Eldigt, hett och med glimten i ögat....du ger det sinnliga och lustfyllda en ny dimension.
2012-03-04

    Amor vincit omnia
Älskar den första raden;

Blickar kan döda men mina tankar får personer att bli nakna.

Att se någon är raden ovan: att verkligen se. Fint!
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH