Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku VII


Vågors rörelse
Bränningarnas egen rytm

Fan vad du snarkar!




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-02-01 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet