Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där med stöd för tuttarna



jag gillar inte brösthållare med stålbyglar


känner mig som en häst, en fri individ

fångad, styrd

hållen













Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-05 10:05



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
- samma här, P!
2012-03-06

    Ken Cassel
Så därför har du nu beställd sådana där BH på Tv-shop!
Sådana där utan några hårda tillsatser... :)

Kramar!

Ken
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP