Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några ord om kärlek

kärlek jag har sett verkar så vacker men utom räckhåll,
som när solen ligger på taken man inte når

jag är förälskad i fenomenet att bli kär,
därför blir jag ofta och enkelt förtjust i
någon så att jag håller min största förälskelse vid liv

om du inte ska bita mig så sluta morra,
även om du är det sista jag ser innan jag somnar
så är du det sista jag vill se när jag vaknar,
det är knäppt men det är sant




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 171 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-05 10:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så klarsynt och vackert.
Stort och ädelt erkännande.
2012-03-05

  Yheela
att älska förälskelsen, jag vet precis hur det känns, vackert diktat
2012-03-05

  in effigie VIP
som en varm vind genom hjärtat...fint skrivet
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling