Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inget mer

Det finns inget mer \"vi\"
Det finns inget mer \"oss\"
Det finns inget mer \"vårt\".

Vårt är över, det är slut.
Finns inte mer.

Varför?

Det blev för mycket \"vi\",
det blev för mycket \"oss\".
Vi kvävde varandra,
blev egoister istället, både du och jag.

Vi älskar varandra fortfarande
men att vara \"vi\" funkar inte längre!

Förlåt mig...
Allt blev för mycket.
Det finns inget \"vi\" längre...

//060125




Fri vers av Hannie
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-01-25 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannie
Hannie