Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
it was not your fault but mine, and it was your heart on the line I really fucked it up this time, didn't I my dear?


mitt fuck-up

avslutet på din mening sas aldrig högt
och du är den jag älskar mest
hata mig ta sönder mig hata
mig för jag är inte längre
värd det du ger och
alltid har gett mig



det här är vår värld
som kollapsar in i
sig som liksom inte
håller ihop längre
jag detonerade
något mycket stort
det lär långsamt
ta död på mig



åt helvete med allt
som kan liknas med
förnuft nu. Åt helvete
med sådant som någon
gång får in mig på vettiga
banor igen, åt helvete med
det här livet utan dig nära. Jag
gjorde ju rätt men varför varför gör

det så fruktansvärt
ont
ändå?




Fri vers av papperstrana
Läst 381 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-12 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

papperstrana
papperstrana