Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan, saknad

Kom till mig
Jag längtar så
Kom till mig
Saknaden är svår
Vill ha dig här
Vill ha dig nära
Visa att du finns
För mig




Övriga genrer av phenomena
Läst 197 gånger
Publicerad 2012-03-05 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena