Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas stad 2008






Den hemlöse har sitt levebröd för hela hans liv.
Den rike sitter på sina sedlar som flyger hans väg.
Såren på Romeo och Julia läkte och där var dom ny kära.
Bob Marley sitter med sin gitarr.
Försöker lära världsledarna Redemption song. La lalalala la lalalalala la
Motorsågarna går av innan dom har hunnit genom halva trädet,
länge leve regnskogen!
Inga pistoler eller gevär äger längre denna del av världen.
På gatorna där jag går ser jag män som ej hatar kvinnor.
Inga land minor på denna jord.
Inga småbarns ben som kvarlevor.
Bara ungar som sparkar boll.
Jag vänder mig om.
Jag såg på hon, hon såg på mig log. Men hon gick i genom mig.
De var som att någon tog luften ur mig och gjorde tusen nålar på mitt hjärta.
Hon bara fortsatte sin egna lilla mil.
För mig vart det drömmarnas istid som inte slutade med att vi två blir bara en.
Var inte det här min dröm?
Är inte allt ett enda perfekt paradis i drömmarnas stad?




Fri vers av JesperutanH
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-05 23:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här har du format många tankar och känslor som bygger upp en härlig dröm....
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH