Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vända vart....

 

Vet inte var jag ska vända
känns som jag går i ring
var ska jag hitta svaret
just nu fattar jag ingenting

Löften är lätt att lämna
men lika lätt att förbigå
så tomma som bubblan i luften
och jag så svårt att förstå

Varför återigen vi står där
inte där som vi skulle vara
ska jag orka kämpa lite mera
kan någon på det bara svara

 




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2012-03-06 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP