Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allting har sin tid


ljummigt



ingen hör av sig

min "mottagning" är avstängd

det är vilodag

i sinnet




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-06 22:08



Bookmark and Share


  mickech
En dag utan telefon och dator är som balsam för själen!
2012-03-06

  bittemi VIP
Härligt, hälsofrämjande med vilodag i sinnet
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP