Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det vår och resfeber!

Nu är det vår och resfeber!
det låter ju som en influensa.
Men folk vill ut och resa till vårstäder i vårväder med vårkläder.

Det är vår resefeber som ger oss till känna!
Var är du på väg själv?




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-07 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin