Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



2012.Tillträder mitt nya jobb 8 mars!

 

I morgon, den 8 mars, ska jag börja på nya jobbet. Det känns som en utmaning. Arbetsuppgifterna är krävande. Firman sökte en person med självdisciplin, förmåga till självständigt tänkande, självförtroende, stark självkänsla, fantasi, kreativitet, uthållighet, viljestyrka och lång erfarenhet.
I jobbet ingår bland annat ekonomiskt ansvar samt att fungera som personlig tränare åt min arbetsgivare. Huvuduppgiften består i verksamhet på frilansbasis och att sköta kontakterna med firmans olika uppdragsgivare, samt att vara firmans ansikte utåt.
Med tanke på mitt svaga CV har jag svårt att fatta att jobbet verkligen är mitt, men så är det och nu gäller det bara att kavla upp ärmarna! Lång erfarenhet har jag ju, det kan ingen förneka.
Lönen är förstås blygsam, men pengar är inte allt. Går jag in för det här jobbet med seriöst engagemang ska jag nog hålla mig flytande ett tag till.
Så gratulera och önska mig lycka till! 
Till jobbet att vara jag.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Måna N. Berger
Läst 378 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2012-03-07 14:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är verrkligt bildad å levannde så det skall nog gå bra!
2012-03-26

  Peter Olausson VIP
vem är skyddsombud? Arbetsmiljön är viktig, blommor och vackra färger och en blå himmel ute kan göra under för arbetslusten - och minska risken för arbetsskador.
2012-03-09

  © anakreon VIP
Då tycker jag mig känna din arbetsgivare en smula och tror på den grunden att du har alla möjligheter att lyckas bra!
I den mån jag kan stå till tjänst med råd och dåd hoppas jag att du hör av dig.
Calle
2012-03-08

  Lili Samuelsson VIP
fin dag att börja på. självaste kvinnodagen
grattis <3
2012-03-07

  Ingela Svenson VIP
Good Luck" Du kan nog entusiasmera dig alldeles utmärkt! Och åstakomma mirakel!
2012-03-07

  Eva Langrath VIP
Det är bara att Gratulera till ett sådant strålande jobb.
2012-03-07

  walborg
Chefsjaget borde nog höja lönen för sin utomordentliga VD!
2012-03-07

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Hoppas att du och chefen kommer att komma bra överens!
2012-03-07

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Gratulera den 8 Mars som kvinna och författare, ägaren i enskild firma!
Att jobba med kultur är att kavla ärmarna, men också språk rör reporter utan gränser.
Lycka till !
Diana.
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger