Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är dyrbar

I dagar vid tidens rand. Flyter livet som i ådror

Borta är skuggan som lagt en sorg över det korta

Levande som aldrig förr leker ett leende i ditt åldrade ansikte

Åren som ligger i dina händer smeker min kind

Vi flätar samman tiden till vår. Enar minnen till en framtid

Ögonblick som aldrig kan tas ifrån oss. Som är skrivna av guld i våra hjärtan




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-07 14:46



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Beundrar din kraft som du tar hand om ditt liv! Och att du skriver så bra.
2012-03-07

    ej medlem längre
Vilken otrolig fin text, speciellt: "Åren som ligger i dina händer smeker min kind".
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish