Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att kärlek.

Kärlek är nog det mest komplexa
mest påtvingade och naturliga som finns

Alla hamnar där någon gång
Med hjärtat utanpå

När vi står där och inte kan
hantera att vi faktiskt
tycker om någon annan

Egosimen tar plats
Människorna försvinner
jaget blir en religion

Att älska någon annan
än sig själv
är ibland det svåraste
som finns




Fri vers av BitterFittan
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-07 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BitterFittan
BitterFittan