Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vingepar i livslång passion

Månskensskymning lite dröjande,
med enstaka svaga stjärnor,
när ett svanpar hörs, syns och passerar,
tätt förbi Venus lågt i väster
- ett vingepar i livslång passion -
på väg mot vila i nattens sköte.











Fri vers av Roger L Svensson
Läst 235 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-07 19:42



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mycket vackra bilder i denna kärleksfulla text.
2012-03-08

  Elisabeth H
Stämningsfullt, ett rent nöje att läsa.
2012-03-07

    ej medlem längre
Detta är inte bara ord....detta är ren poesi!
2012-03-07

  Änglaögon
Underbar stämning...
2012-03-07

    Birgersdotter VIP
vacker...
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Roger L Svensson
Roger L Svensson