Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några tankar efter jordfästning.


Tid att bryta upp

Tid att bryta upp,
tid att åter skingras för vinden,
tid att säga adjö innan vägarna skiljs,
invid den gamla kyrkogårdsgrinden.




Fri vers av Roger L Svensson
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-07 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger L Svensson
Roger L Svensson