Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syskonkärlek?


Varför blir jag så fruktansvärt arg på honom?
Är det för han ändå alltid kommer vara
min bror
familj
som jag tillåter mig själv att skrika ut
kastknivar
spy giftiga pilar på honom
och slänga ord som brinner

gillar inte alls mig själv
men han gör ju mig SÅ arg
känner mig utan och innan
vet exakt var han ska trycka
tycka
kritisera
med mera

svårt att vara vänner
när man är syskon
svårt att vara syskon
om man inte kan vara vänner
vi är verkligen så olika man kan vara
och ändå vara från samma familj




Fri vers av Gigi
Läst 399 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-08 11:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En härlig text som säger så mycket.
2012-03-09

  Destino
Så är det ibland med syskon man får de man kan inte välja. Men man skall försöka. Ibland blir det bättre ibland sämre. Men det finns kärlek där alltid fast det är svårt! Skickar en kram ! Min bror gör mig galen ofta.
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi