Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marken doftar vår

Det snöar åter och himlen är grå
men ändå är det inte riktigt vinter längre
för marken doftar nu gott av vår igen




Fri vers av Roger L Svensson
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-08 15:01



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Härlig vårkänning
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Roger L Svensson
Roger L Svensson