Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasögon haiku

Saknar skakeln som

bröts från glasögonbågen

världsbildsförvrängning

YM Bohman-12




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-08 15:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja skaklarna är viktiga.. de får man inte hoppa över:-)
2012-03-08

  thyra
Skojig haiku! Fint påkommet!
2012-03-08

  Lena K Nilsson VIP
Det har man varit med om... Kul haiku!
2012-03-08

  Gunnel Eriksson VIP
Ibland hänger inte detaljerna med!
Rolig haiku!
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER