Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det inte lätt...


Stenlätt

lyfte en börda

från mina axlar

och gav dig mina kval

en ängel undrade vad

förstod att jag ville bli fri

men från vad




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-08 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman