Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag fick jag en hälsning från dig – som från andra sidan


Kärleksljuset bländar så...

Det kändes i mitt hjärta som om du ville säga något ...


Allt jag ville säga
men inte kunde
allt jag ville ge
men inte gav
Allt jag tänkte göra
det där jag glömde
innan jag i hast
fick ge mig av


Kvar du står där
nu med frågor
svaren får du
en annan gång
Jag kan se dig
från min himmel
när jag nynnar
min änglasång


Nu jag vet allt
det jag anat
det jag drömde
trodde på
Friden helt
min oro tömde
kärleksljuset
bländar så


Följer med dig
här från ovan
en dag möts vi
du och jag
Då ska allting
bli fulländat
gråt bli skratt
och natt bli dag!







Bunden vers (Rim) av Siggesdotter
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-09 00:00



Bookmark and Share


  walborg
Blir tagen och rörd av kärleksbanden över gränsen in mot evigheten
2012-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter