Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så många frågor och tankar inför det ofattbara som är naturligt....


Väntar du på mig?



Söker en mening
hittar ett mönster
upprepas allt i liv och död?
Stänger min port…
spanar långt bort
genom mitt spruckna fönster


Fortsätta vägen
ensam på färden?
Hör dina ljud, korta och få
söker förstå…
Väntar du på mig
där, i den andra världen?




Bunden vers (Blankvers) av Siggesdotter
Läst 372 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-09 00:13



Bookmark and Share


  Rickard Eriksson
Bra beskriven dikt.
2012-03-10

  Linda CH VIP
Mycket vackert och berörande! Vi får hoppas att det är så.
2012-03-10

  walborg
Gripande och vackert - visst väntar han på Dig
2012-03-09

  alvan
Vilka berörande rader... Det oundvikliga farvälet vi ibland måste ta.
Tycker du lyckats väldigt vackert med att förmedla känslan här. Som jag ser det ur perspektiv från den som vakar den som snart lämnar...
Starkt och känslofullt!
2012-03-09

  Emilia Mattsson
Tack för en vacker tanke :)
2012-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter