Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårkänning

 

mamma solkatt

smeker varsamt

videkissarna vakna




Fri vers av lisa"puzzle"svensson
Läst 515 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-09 11:15



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Underbart fint!
2012-06-07

  Jonas Hellström
Fin i all enkelhet. Ordleken som dikten är uppbyggd kring känns naturligt integrerad i text-innehållet (vilket inte alltid är fallet med ordlekar hos diverse skämtare här i världen).
2012-05-26

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Enormt vackert. =)
2012-05-24

    ADI Nehlin
underbart är det..vackert skaldat
2012-03-09
  > Nästa text
< Föregående

lisa
lisa"puzzle"svensson