Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han åkte med sin flöjtspelande vän till den lokala syltan!


Men låt det stanna mellan dig och mig!

Han satte sig ned vid samma bord som mor och dotter på restaurangens uteservering en varm härlig sommarkväll.


Bättre än så här blir det inte tänkte han för sig själv och drack lite vin ,
visserligen hade han delat en pava innan med flöjtarvännen.

Vilken härlig sommarkväll ,lite vinberusad med en sockersöt ung tjej, nåja 27 år men såg ut som sjutton.

Den finske ponkevännen kände modern eftersom han jobbat på samma arbetsspelats långbro sjukhus.

Tillsammans med sin flöjt spelande manlige finske ponke, vän,
hans vän börjar flöjta!

Han njuter av helheten!

Vet du om att du har en mycket söt dotter sade han till hennes mor.


Den söta dottern hörde förstås det.

Hennes mor jobbade på långbro sjukhus ,även hon mycket vacker!

Dom pratade en stund och dotter var arg över att hon såg så ung ut.

-Alla tror jag är sjutton när jag i själva verket är 27 år,
Jag är reumatiker.
Oj kan man inte tro tänkte han.
Hans vän börjar spela flöjt, efter ett tag kommer en biffig raggare fram lite Hells Angels typ men egentligen vänligt, snäll mot mig i alla fall.

Om du inte slutar flöjta stoppar jag ner pipan i halsen på dig,
du stör oss när vi spelat dart här inne i dartrummet.

Vi sitter ju ute på serveringen precis där dom spelar dart.

Respektfullt utan protest drar vi oss in i restaurangen från uteserveringen.

Jag jobbar på fritidshem, det är slut mellan min kille och mig!

Vilken dum kille tänkte han dumpa en så söt tjej.

Är det något fel på henne ?
eller?

Efter ett tag kom hennes far cyklande till restaurangen och hälsade på .

-han ska alltid se vad jag sysslar med sade hon vresigt.

Efter ett tag började han och hon pussas och vänslas.

men hon är ju väldigt ömsint tänkte han ,lite synd att hon röker.

Kommer du tillbaks hit frågade den så söta dottern.

Ja men jag vet inte när svarade han.

Han började springa till restaurangen till och från,
frågade dom andra gästerna om hon varit där.

Jodå vi har sett dom en gång svarade dom.
väldig söt dotter svarade en kvinna, ge henne lappen nästa gång.
Han ger en lapp med sitt nummer på.
Han åker dit lite titt som tätt och frågar kvinna om hon sett henne, jodå men jag glömde lappen.
Ä va fan tänkte han!!!!!!
Nåja,
gilla läget!

Han som så gott som aldrig gick ut och åt.

Till slut en dag satt hon där den söta kaxiga lilla flickan.



Han satte sig bredvid henne och dom vänslades direkt, kysstes och hela värden försvann.

Efter det blev det dom två ett, så det kan gå!
Klart slut!




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-13 04:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin