Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många barn lever såhär


Det gör ont

Snälla pappa
bli inte så arg

Pappa, slå inte mamma
det gör ont i mig också
Jag får blåmärken
på mitt hjärta

Pappa titta på mig
Se jag har ont
Jag får ärr
i min själ

Det känns som om
mitt bröst sprängs
i bitar

Slå mig i stället
så jag känner
det som gör ont
på riktigt

Det är nog mitt fel
för att pappa
inte får ha mamma
för sig själv

Det är nog bättre
om jag dör
Då kanske han inte
slår mamma lika mycket






Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-09 19:16



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Väldigt sårbar och smärtsam
2012-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt