Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sweetlight




älskar
som i en burk av honung
ögonen lyser citrongula
jag är läcker du är tuff

mitt ibland oss
växer fält
ni vet det är guld
som vi äter












Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-09 21:12



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Läcker...
2012-03-11

    ej medlem längre
Du målar färger för mina ögon...underbara färger och bilder!
2012-03-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP