Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morfar

Du är trött nu och rösten bär inte tyngden i ditt bröst

Kinden vilar stilla i morgonljuset. Livets låga är svag

Kärleken är en närvaro trots milen som skiljer oss åt

Tanken är en smekning över hjässan. En puss på din panna

Vet att detta är ett farväl. Tiden hinner inte vänta

Jag vill bara att du ska veta att du är en värme mitt inre

Det är en glädje att få ha mött dig

Att få ha, efter alla år kramat dig och äntligen säga

Morfar





Fri vers av Nina Nightwish
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-10 11:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om denna! :)
2012-03-12

  miramin
Åh så vackert minne till sin morfar. Min morfar är en viktig del av mitt liv <3
2012-03-11

  M M Mannheim VIP
BRAVO! Min morfar som dog 1963 var för mig en mycketviktig person. Som gick bort alldeles för tidigt, han som varmin vän!
2012-03-11

  M.A.J.R
väldigt berörande starkt!
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish