Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar

Skynda dig ej genom livet
alldeles för fort
alldeles för ofta.

Stanna upp - nån sekund här,
nån sekund där.
Vänner runt dig försvinner -
rämnar i all hast.
Växer ifrån - drar bort.

Vingar som skyddar -
bär dig uppåt
är vänskapen från
en speciell vän,
finns där,
förstår dig,
innan du ens hunnit öppna munnen
bär dig med sina vingar
ännu en bit framåt.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-10 14:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Helt underbart skrivet
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77