Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När-psykiatrin




jag tar folie runt den skadade delen
i min hjärna

den håller på att förvandlas
till aska, jag har misshandlats

av en idiot jag fått en tid av















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-10 19:30



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Styrkekram till dig
2012-03-11

  Baystream
Smärtsam :(
2012-03-10

  Larz Gustafsson VIP
Bojkotta hjärnskrynklarna!
2012-03-10

    ej medlem längre
Din ilska känns...
2012-03-10

  AmandaCL
tänkvärd...
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP