Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en störd kan inte hjälpa en störd


Ont det gör ont det gör ont, det gör ont mest hela dan



plötsligt gör det så fruktansvärt ont in i själen

jag kan inte riktigt tänka klart, för jag försöker verkligen räkna ut
förstå

hur

i helvete,
den där jäveln ska sitta där och göra folk illa medans han håvar in pengar













Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-10 19:38



Bookmark and Share


  goldwing
Kemi mellan oss människor är så viktig. I interaktionen mellan oss föds ibland en tvillingsjäl, när vi finner dessa så finns hoppet om hjälp. Dina texter är friska och fulla av liv, fulla av känslor och igenkännande passager. Alla kommentarer är väl förtjänade.
2012-03-18

    Birgersdotter VIP
Berör...
2012-03-11

  LassO
låter som en nörd av börd. kill him, ja bildligt i alla fall---
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP