Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ikväll brakar det loss, vi brukar vara över tre miljoner som kollar och röstar..


Svensk Melodischlagerfinal 2012 !

Jag har tre favoriter : Shout it Out med David Lindgren ; Euphoria med Loreen (storfavorit) plus att jag är lite svag för Mirakel med Björn Ranelid/Sara Li .
De två första är ju läckra snabbtempoplåtar medan Ranelids/Lis bidrag kan kännetecknas som pensionärsrapp/poprock. Men startfältet är jämnt , både Danny, Lisa M och Ulrik Munther har bra bidrag och vill vara med i striden, plus att Flincks joker och Molly Sandéns ballad inte är helt oävna, inte Mystery heller .DUNDERSVÅRT !
Återkommer efter finalens slut...
Svenska folket avgjorde rejält, Loreen gjorde det ! Larvigt med en internationell jury, förresten, det ska ju vara en SVENSK melodifinal ! Nu tyckte vi desamma om Loreen men både Ranelid och Flinck fick en del poäng av folket ! Loreen var dock öVERLÄGSEN till slut ! Och låten är ju BRA, fartig och hennes röst är ju FANTASTISK, Carolaklass nästan ! Jag röstade på den (plus 7 andra låtar..)........ Tror att Euphoria kan gå till final i Eurovision Song Contest ! Shout It Out var väl fyra, fick en del poäng och Ranelid/Li blev ju...sist.... .

----




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-10 20:01



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Borde heta artistfestivalen
denna utomordentligt
barnsliga tillställning.
Inte röstas det på
själva låten inte.
Kan dock förstå
att det är lätt att
ryckas med eftersom
så många engagerar
sig i det här. En typ
av masspsykos.
2012-03-13

  Jean-Michel Orblin
Missade somnade när jag kom hem och vaknade av Molly Sanden låten!
2012-03-11

  Larz Gustafsson VIP
För de som inte har lärt sig engelska, en översättning: Slå sänder det! Alternativt: Krossa det!
Trist att alla inte är flerspråkiga.
Något mer ointelligent än melodifestivalen får man f ö leta efter. "Big Brother" möjligen. Lika avskyvärt och primitivt. Appellerar till våra lägsta drifter, som vissa tycks omhulda.
2012-03-11

    ej medlem längre
Har försökt värja mig
från detta spektakel, men det har varit svårt. Men nu har väl äntligen en vinnare korats, så att det blir ett slut på eländet, äntligen.

Var det verkligen någon som tittade - och brydde sig?
2012-03-11

  aol
här pratar vi svenska Larz, ta inte illa upp,
gillar din analys Mats, tänkte i samma banor, Loreen föll ag för direkt,
2012-03-11

  Anders Nordlander VIP
härlig analys

undrar vad Gud säger, här under?
2012-03-10

  Larz Gustafsson VIP
Smash it up!
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska