Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gahh! (med efterföljande storstilade leendet som fäller den
'leende snöpa'n och snöp'n'. ner i egen dubbelmoral. ♥




snöpakärring

 

 

Elva, den elfte. Min Personliga siffra. Så, en dagens tanke som ledde till en annan; 1+1=en fråga om 3ans kommunikation, anser jag:



Du behöver bara le... - säger ofta de som har svårt att lära känna andra med känslor inblandat. Bevis kroppsligt behövs visst, tänker jag. Helhets förväntat beteende som t.o.m. beläggs med personlighet.... ihhhhh läskigt!
 Vart ställer det en person som plötsligt i en olycka, el sjukdom inte kan le längre men är glad ändå? Vill lära känna andra? Önskar att andra kanske har lite vett i skallen kvar, efter alla år inpräntade med ytliga nojor om att utseende = personlighet?


? ? ? ?

 

Gahh!! Ibland vill jag bara gräva ner mig och sätta en Kinapuff i häcken på den som närmar sig min privata jordhögs grävanden, och bara yppar nåt om mina presentationsfoton. (...ja, de är alla mycket mycket väl medvetet valda...alltid! DubbelGahh!)

*storflinar glatt av lättnad efter en boost jag länge grunnat på* - trots snöpakärringsfoto överallt.
hihi.. haha...

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Pot Pourri
Läst 162 gånger
Publicerad 2012-03-11 05:12



Bookmark and Share


  AmandaCL
hej läste du skreb bra skrivet :)
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri