Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Delvis vad jag hörde på en film där de anhöriga inte fick gå in och leta på lång tid alla djur och mänskor fick självdö pga stålningsrisken bl a. om de inte omkom direkt.


För elens skull, bild från Japan

Hellre lever han
med stearinljus
än mister halva
sin släkt
för kärnkraftens
skull

För sent
sa regeringen
vi har satsat
för mycket
pengar
redan

För sent sa han
för mina bortgångna
men inte för dem
som är kvar
att ge till
Strålningskäften




Fri vers av Kim VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-11 10:57



Bookmark and Share


  Gunnar Ideström
Kärnan och kraften i mänskligt liv stavas inte kärn-kraft i alla fall... :-)
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP