Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sår och ärr bleknar med tiden

Många år har gått
Saknaden är inte längre lika stor
De sår och ärr du givit mig har bleknat
Ändå finns tankar om Sveket kvar
Jag förtränger bitterheten
Blundar för smärtan.
Jag undrar,
tänker du ibland på mig,
liksom jag tänker på dig,
eller är du fortfarande full av hat
Svart hat,
som dödar mig




Övriga genrer av phenomena
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-11 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena