Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speciell haiku

Sol genom slöjmoln

bådar varmare vårdag

marstillblivelse

YM Bohman-12

 




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-12 09:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycken vårlängtan i dessa rader
2012-03-15

  Gunnel Eriksson VIP
Första och andra raden bra
men jag förstår inte den tredje.
Tillblivelse?
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER