Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Out of order



Begravd bland de levande
en zombieliknande gestalt
kisande i det bländande ljuset
av allt som rör sig
av allt som hörs
av all skrytsam energi
den som vi alla borde ha med oss
både i framfickan
i bakfickan
i den dolda fickan i innerbröstet

...gå på, gå gå på...

begravd bland de levande
kvävs av alla leenden
fryser av all värme
kan inte ta in
kan inte nå ut
ibland utan vilja
ingen vilja alls
när livet är krav
för de som verkligen lever
för de som känner

...gå på, gå gå på...




Fri vers av Bellissima
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-12 13:33



Bookmark and Share


    lory
ja,livet är inte lätt för oss som känner...kram
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima