Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dop

I din lilla hand kommer jag att lägga min 

Du är lyckan och längtan

Glädjen och kärleken. I dina ögon är världen ännu stor

Du kommer växa med den. Och jag vill följa dig på vägen

Önskar dig all lycka och välgång genom livet

Denna minnesdag är din. En glädje att dela





Fri vers av Nina Nightwish
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-12 14:05



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Gillar.
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish