Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solnedgång om våren

Solflöde över Värendsbergets horisont

sakta tackar en solvarm marsdag för sig

och låter fjärilarna åter vila sina vingar

som de idag prövat under vårhimlen ljusblå










Fri vers av Roger L Svensson
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-12 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger L Svensson
Roger L Svensson