Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig vara

När ingen ser
och ingen hör
Då släpper mina spärrar

Tårarna rinner fritt
Ångesten tar över min kropp
Ensamheten gnager
Själen är svart
Jag gråter

Mörkret kommer,
jag tillåter det
Vill inte längre,
inte känna och se
Vill bara sova
och vara i fred




Övriga genrer av phenomena
Läst 188 gånger
Publicerad 2012-03-13 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena