Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg av

Jag hade ju bestämt mig för att sluta gnälla
Ta ansvar och bete mig lite jävla vuxet för en gångs skull
Jag hade ju bestämt mig för att tänka positivt

Sluta sprida min trista attityd och ge upp den där förbannade 
offermentaliteten

Det gick ju så bra ett tag

I säkert två dagar gick jag upprätt runt och tog tag i mitt liv både här och där
skrattade fröjdefullt vid flera tillfällen
Ja, höll på liksom

Ända tills jag fick resultatet från det där personlighetstestet
som visade att det nog är bättre att jag sväljer huvudet 
och byter kropp än försöker göra mig till i det liv som är mitt 

Det är liksom som att kissa ner sig samtidigt som man försöker
få knipkulorna på plats



Lite sent påtänkt 




Fri vers av Saring
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-13 18:23



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
mkt fin humor.
2012-03-16

  stenen/ Yv Ericsson
oj. detta känner jag igen. helt jäkla försent
men jag tycker inte du gnäller
bra!
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Saring
Saring