Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spring

Sanningen står där oinbjuden
Tittar på mig med stadig blick och frågar mig
Vad jag ska göra nu
Nu när den kommit 

Då ska vi leka kurragömma säger jag
Du ska räkna till tiotusen och jag ska gömma mig
Nu när du kommit

Och jag rusar blint och gömmer mig i ditt hår
Tills du skrattar och säger att jag inte får plats
bland dina lockar 

Katten musen tiotusen säger Sanningen
Och jag rusar vidare
Letar skydd
På livets löpband




Fri vers (Fri form) av Saring
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-07 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saring
Saring